Παυλινα Βουλγαρακη live στη Πάτρα

Η Παυλίνα Βουλγαράκη και οι ΜΩΒ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ
για μια μεγάλη παράσταση το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018 στο θέατρο Λιθογραφείον. 

Η Παυλίνα Βουλγαράκη τραγουδά, γράφει μουσική και στιχους σε μια πόλη γεμάτη θόρυβο μα που ξέρει να σωπαίνει μπροστά στην ίδια της την μαγεία. Μια νύχτα μαγική με τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική της δουλειά καθώς και τραγούδια άλλων που όλοι έχουμε κάνει δικά μας.

Επίσης για πρώτη φορά θα συστηθούμε με τις νέες τις ιστορίες όπως αυτές έγιναν τραγούδια στην δεύτερη προσωπική της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Μωβ Καληνυχτες”.

Ο ήχος της Αθήνας που επιμένει να μπλέκει τα στοιχεία της παράδοσης με τον ηλεκτρικό ήχο όπως μπερδεύει τα λόγια της μπροστά στους καθημερινούς της Λαβύρινθους.
Αρκούν τα τραγούδια και μια καλοκουρδισμένη μπάντα για να βαφτούν μωβ τα μονόχρωμα βράδια. Άλλωστε και το μωβ ειναι ενα σύνολο αποχρώσεων.

Μελωδίες ποτισμένες με ένταση και πάθος και στίχους γεμάτους ενέργεια, άλλοτε θυμωμένους και αγριωπούς, άλλοτε λυρικούς και γεμάτους αγάπη, όπως ακριβώς και η ίδια η ζωή.

«Γράφω τραγουδια για να μην ξεχνάω να θυμάμαι », λέει η Παυλίνα και παίρνει τη θέση της στη σκηνή, ανάμεσα στους μουσικούς και όχι μπροστά τους.

Παυλίνα Βουλγαράκη – Pavlina Voulgaraki live στη Πάτρα
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018
Θέατρο Λιθογραφείον / Lithografion Theatre
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6972807170
Τιμή φιάλης 50€ (πλέον εισιτηρίων)

Προπώληση 10 € / ειδικές κατηγορίες 8€
Discover Bookstore
Γωνιά του βιβλίου – Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου
Zizu – Le Patron
Το Θρανίο
viva.gr – δίκτιο viva
11876

Ώρα έναρξης: 22.00

διοργάνωση : Mojo Live
Παραγωγή : MetroLive Productions