Παυλίνα Βουλγαράκη                                            

Παρασκευή 9 Μαρτίου       Σάββατο 10   Μαρτίου 
ΒΥΡΣΟΔΕΨΕΙΟ                         BOFOR

ΜΩΒ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ

Μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις στην Αθήνα, η Παυλίνα Βουλγαράκη  ταξιδεύει στην αγαπημένη της Κρήτη για δύο παραστάσεις 9 Μαρτίου στο Βυρσοδεψείο Χανιά και Σάββατο 10 Μαρτίου στο Bofor Ηράκλειο.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη τραγουδά, γράφει μουσική και στίχους σε μια πόλη γεμάτη θόρυβο μα που ξέρει να σωπαίνει μπροστά στην ίδια της την μαγεία.

Με τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική της δουλειά καθώς και τραγούδια άλλων που όλοι έχουμε κάνει δικά μας.

Επίσης για πρώτη φορά θα συστηθούμε με τις νέες τις ιστορίες όπως αυτές έγιναν τραγούδια στην δεύτερη προσωπική της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Μωβ Καληνυχτες”.

Ο ήχος της Αθήνας που επιμένει να μπλέκει τα στοιχεία της παράδοσης με τον ηλεκτρικό ήχο όπως μπερδεύει τα λόγια της μπροστά στους καθημερινούς της Λαβύρινθους.
Αρκούν τα τραγούδια και μια καλοκουρδισμένη μπάντα για να βαφτούν μωβ τα μονόχρωμα βράδια. Άλλωστε και το μωβ ειναι ενα σύνολο αποχρώσεων.

Μελωδίες ποτισμένες με ένταση και πάθος και στίχους γεμάτους ενέργεια, άλλοτε θυμωμένους και αγριωπούς, άλλοτε λυρικούς και γεμάτους αγάπη, όπως ακριβώς και η ίδια η ζωή.

«Γράφω τραγούδια για να μην ξεχνάω να θυμάμαι », λέει η Παυλίνα και παίρνει τη θέση της στη σκηνή, ανάμεσα στους μουσικούς και όχι μπροστά τους.

Οργάνωση παραγωγής: MetroLive Productions
www.metrolive.gr info@metrolive

Παρασκευή 9 Μαρτίου                                           Σάββατο 10 Μαρτίου
Βυρσοδεψείο Χανιά Βιβιλάκη 29                        BOFOR  Λεωφόρος Μποφόρ 10 Ηράκλειο
2821050569 / 6989851306                                 697 581 8764