ΜΕΤΡΟ' ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

Το Δεκέμβρη του 1986 στην περιοχή Γκύζη ανοίγει το “ΜΕΤΡΟ”  μία από τις ιστορικές μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Η μουσική σκηνή ΜΕΤΡΟ συνέβαλε στη προβολή της καλής ελληνικής μουσικής και στην ανάδειξη πολλών νέων δημιουργών, καλλιτεχνών, έως το 2011 όπου τερμάτισε η λειτουργία της.

 

Παράλληλα με τη μουσική σκηνή ΜΕΤΡΟ η εταιρεία MetroLive Productions  δραστηριοποιείτο ήδη και στο χώρο της οργάνωσης, παραγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Σκοπός της εταιρείας είναι:

  • Η παραγωγή και διοργάνωση συναυλιών τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.
  • Η διοργάνωση πάσης φύσεως πολιτιστικών εκδηλώσεων.
  • Οι ραδιοφωνικές, τηλεοπτικές, δισκογραφικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Ο στόχος της MetroLive  είναι η πολιτιστική ανάπτυξη και η στήριξη της Ελληνικής ποιοτικής μουσικής να βρίσκονται σε αρμονία με την επιχειρηματική της δράση και το έχει υλοποιήσει με τη σύμπραξη γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών, μουσικών σχημάτων και μέσω ειδικών αφιερωμάτων και γενικά πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Οι πολύμορφες δραστηριότητές της κινούνται κύρια στις κάτωθι κατευθύνσεις:

  • Διοργάνωση και παραγωγή μουσικών συναυλιών με 500.000 τουλάχιστον θεατές συνολικά στην Ελλάδα και την Κύπρο οι περισσότερες εκ των οποίων- ειδικά στην επαρχία- χαρακτηρίζονται ως εξέχοντα πολιτιστικά γεγονότα.
  • Διοργάνωση τριών διακεκριμένων φεστιβάλ α) του φεστιβάλ ΚΡΥΣΤΑΛΛΕΙΑ στο Μέγαρο Δουκίσσης της Πλακεντίας στην Πεντέλη από το 1987- 1999 β) του φεστιβάλ ΠΑΠΑΓΟΥ στο θέατρο του Δήμου Παπάγου από το 1993-2000 γ) του φεστιβάλ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 1999-2001.
  • Σημειώνεται ότι πολλές από τις ανωτέρω εκδηλώσεις συνδέονται με κοινωνικά θέματα όπως περιβάλλον, ναρκωτικά, αθλητισμός.
  • Ειδικές μουσικές δισκογραφικές παραγωγές οι οποίες ηχογραφήθηκαν στη μουσική σκηνή ΜΕΤΡΟ.

Στην πολύχρονη πορεία της μουσικής σκηνής και της εταιρείας MetroLive   συνεργάστηκε, και εξακολουθεί να συνεργάζεται, με τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες – μουσικά σχήματα του μουσικού θεάματος.

Kαλλιτέχνες των οποίων τόσο η ποιότητα όσο και η πορεία στο πολιτιστικό – μουσικό στερέωμα υπογραμμίζουν το επίπεδο και την επιτυχημένη δραστηριότητα της Metrolive. Παράλληλα συνεργάζεται με διάφορους κρατικούς φορείς, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, συλλόγους  και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται σε αποκλειστικότητα με τους: ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ, ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ,  ΜΑΡΩ ΜΑΡΚΕΛΛΟΥ, ΠΑΝΟ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ,  ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΡΟΒΑ, καλλιτέχνες των οποίων τόσο η ποιότητα όσο και η πορεία στο μουσικό στερέωμα υπογραμμίζουν το επίπεδο και την επιτυχημένη δραστηριότητα της εταιρείας.

Η MetroLive Productions  διαθέτει πλέον την μεγάλη εξειδίκευση και την ξεχωριστή ικανότητα ως διοργανώτρια εταιρεία στον τομέα της οργάνωσης, παραγωγής,προώθησης, να υλοποιεί με γνώση και ποιότητα την προώθηση, προβολή καλλιτεχνών και κάθε πολιτιστικό γεγονός.

[cresta-social-share]