Μετά τις χειμερινές επιτυχημένες εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Λαυρέντης, η Μιρέλα και ο Steve συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους παρασύροντας μας σε ένα μουσικό καλοκαιρινό ταξίδι πλούσιο από τραγούδια που αγαπήσαμε.

Ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης από τους σημαντικότερουςτης Ελληνικής μουσικής σκηνής ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, συμπράττει  επί σκηνής με τη νέα γενιά  τους  Μιρέλα Πάχου  & Steve Tesser  χαρίζοντας μας αξέχαστες μουσικές στιγμές.

Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό.Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στην νέα δισκογραφική δουλειά «Άλλαξαν πολλά», στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Ένα χαμόγελο, ένα ακορντεόν και πολύ διάθεση για χορό και τραγούδι είναι τα συστατικά της επιτυχίας της .Η Μιρέλα Πάχου μία από τις φρέσκιες και ταλαντούχες παρουσίες των τελευταίων ετών, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και ακορντεονίστα, η οποία θα μας ξεσηκώσει με τις χορευτικές της μελωδίες και το ζεστό της χαμόγελο εφοδιασμένη με τα κομμάτια της όπως: «Μιρέλα», «Ριπλέϋ», « Δύο και κάτι», «Τι να θυμηθώ»  κ.α.

Σε αυτό το μουσικό ταξίδι συμμετέχει ο Ιταλός τραγουδοποιός,κιθαρίστας  Steve Tesser έχοντας στις «αποσκευές» του δικά του τραγούδια αλλά και πασίγνωστες διασκευές ελληνικών και ξένων ροκ τραγουδιών.

Μαζί τους:

Άκης Αμπράζης  μπάσο

Φίλιππος Σπυρόπουλος  τύμπανα

Γιώργος Καραγιαννίδης ηχοληψία

Οργάνωση παραγωγής: MetroLive Productions  info@metrolive.gr

links:

www.metrolive.gr

www.instagram.com/metroliveproductions

www.facebook.com/metroliveproductions

www.facebook.com/LavrentisMachairitsas